dimarts, 1 de novembre de 2016

Tornem-hi!

De nou em faig el propòsit de seguir escrivint el meu bloc. Sembla fàcil, però entre les meves sessions d'scrap i les escapades mèdiques, no em queda massa temps per sentar-me a escriure.

Només comentaré que des de la darrera entrada fins ara m'han passat un munt de coses, algunes alienes a la malaltia però que també m'han afectat, i d'altres que sí que hi tenen a veure.

Primer de tot dir que segueixo amb el tractament hormonal. Dues injeccions mensuals. Tot i que són lentes i doloroses, cada cop les noto menys. Potser és que ja tinc les natges insensibles. En quan a les proves, la darrera analítica ha sortit perfecta: res de colesterol, triglicèrids i demés components com les d'una persona totalment sana (si no fos pel càncer que insisteix en acompanyar-me...). I ara esperant el resultats dels TCs. Esperem que també surtin perfectes (és a dir, sense cap empitjorament). En quan al sistema neurològic, segueixo patint molt formigueig a nivell de peus, la qual cosa em fa tenir moments de poca estabilitat, però miro sempre de seguir endavant, al meu ritme. Ara m'he proposat fer 3.000 passes al dia com a mínim, així també ajudo a recuperar mobilitat muscular. I del cabell només dir que, tot i que m'està sortint amb força, encara és massa fi i no puc prescindir de les gorretes perquè... tinc fred!!!!!!!! És ben bé cert que la temperatura se'ns escapa pel cap i pels peus, i jo aquestes dues parts del cos les tinc "delicades". Així que em tocarà comprar modelets d'hivern abans no porti el cap descobert. 

També he d'anar en compte amb les ungles dels peus perquè aquests tractaments me les estan deixant molt sensibles (tot i la "insensibilitat" general neurològica). A l'estiu ho noto menys perquè el peu el porto descobert. Però ara amb el fred ja torno a tenir molta precaució en el que m'he de posar i intentar que no hi hagi massa pressió. Sembla mentida, però he trobat unes sabates a la botiga Casas que m'han salvat molt el problema. I mira que les vaig comprar a corre-cuita i quasi sense triar-les.

En fi, confirmo el que tothom diu: les seqüeles són molt fàcils de fer-les venir i massa lentes de fer-les desaparèixer (si és que ho fan). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada