diumenge, 29 de novembre de 2015

Posant-nos al dia...

Vaig fer-me el propòsit d'anar actualitzant el bloc més a sovint, però no ho estic complint. Així que, de nou, constarà a la llista dels propòsits d'Any Nou a intentar realitzar!

Com a resum dir que, altre cop, els marcadors comencen a fer un ball ascendent que, encara que de forma controlada, no m'agrada gaire, doncs això suposa començar a sospitar que alguna cosa no va bé. Per sort estic més que controlada i les proves fetes no presenten cap alteració negativa. Així que haurem de pensar que, o bé el marcador està fent un mostreig de cèl·lules cancerígenes que ja són mortes o bé el tractament ja comença a ser insuficient perquè el meu cos ja l'està assimilant. Sigui una cosa o altra, no m'agrada gens!

Altra cosa que tampoc m'agrada són les seqüeles que m'està deixant aquest tractament. Principalment en els peus (a part del cansament total). Tinc una mena de sensació de peu adormit infinita que em provoca moltes molèsties a l'hora de caminar, tant pel dolor com pel desequilibri que també em provoca. Hi ha dies que ho tinc més suportable i d'altres que prefereixo no bellugar-me gaire per si de cas. Però com que aquests efectes només es poden pal·liar amb el canvi de tractament i, ara per ara no m'interessa, seguiré convivint amb aquest neguit.

I no, no vull que tot això soni a un moment de debilitat i negativitat. És una evidència clara del que estic vivint, però que intento portar-ho de la manera més digna. Provo de no pensar-hi gens, entretinguda amb les meves creacions d'scrap i amb les meves sessions de cinema. I també amb les meves escapadetes amb els amics, per passar bones estones fora de casa i ben mimada. Ara fa cosa de poques setmanes vaig estar de ruta per França (des de Palamós fins al Mont Saint Michel, pujant per la cornisa atlàntica) i, tot i el pal de kilòmetres que vaig fer en cotxe, la satisfacció de poder fer-ho i gaudir de les vistes i llocs que anàvem descobrint, va compensar-ho tot. A la tornada, repòs total per recuperar forces i rebre la meva dosi de quimio corresponent.

I ara a preparar-se per demà, que ja em toca la sessió 26!!!!! I que no pari!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada