dimecres, 22 d’abril de 2015

Prova superada!!!!

Doncs sí, per fi, desprès de més de 4 anys, he pogut fer un viatge "d'aventura". Confesso que anava amb por, sobre tot per no alterar els plans de grup i de no patir cap recaiguda que alterés tot el viatge. Però res d'això va succeir: vaig poder fer tot el recorregut sense complicacions.

Anava ben alliçonada amb les recomanacions i prescripcions mèdiques. Fins i tot, vaig contractar una assegurança de viatges molt més complerta per si calia tornar abans d'hora (previsora que és una).

I al final, el viatge va resultar ser tot un èxit. Com a teràpia jo diria que molt recomanable. A això cal afegir el caliu humà del grup, amb el qual repetiria molts més viatges; el país, ple de contrastes i vistes úniques i exclusives; i el poder gaudir de l'eclipsi de Sol i de nits d'aurores boreals intenses. Ah! I els meus pals de trekking que em van acompanyar a totes les excursions i que van ser la meva salvació per pal·liar els sobre-esforços i cansament.

Llàstima que només tornar ja em toqués una nova sessió de quimio que em va fer tornar d'immediat a la realitat.

Però... que me quiten lo bailao!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada