dimecres, 22 d’abril de 2015

Nou control

No sé si he comentat en altres entrades el neguit que agafo quan m'han de fer proves. I, sobre tot, des de que em van detectar la infecció al fetge i jo no havia patit cap símptoma que m'avises d'aquesta alteració. És una de les altres "putades" que provoca el càncer: ell va a la seva i no necessàriament has de notar-ho de forma física i aparent. Per això, és clar, són tants controls seguits.

Ja només amb les analítiques vaig una mica expectant, doncs una mínima alteració ja suposa un canvi de tractament.

Doncs aquest cop va tocar fer-me un TAC de control (a part de l'analítica de rigor). Cada 3 mesos em fan aquesta prova, per a poder anar contrastant la nova amb les anteriors i veure si hi ha cap alteració (cap a millor o cap a pitjor, és clar). I com que ja porto 16 sessions de quimio, sempre tens la cosa aquella de pensar que el tractament ja està esgotant-se i el meu cos presentant resistència.

Per sort, de nou els resultats han estat correctes: cap alteració respecte de l'anterior prova.

Buf! Ara només a patir amb les analítiques i a esperar, si no hi ha cap ensurt a la sang, tres mesos més.

Només puc dir: sort que estic molt controlada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada