divendres, 2 de gener de 2015

Reactivant i renovant

Ja fa temps que vaig dient que m'hi he de posar, que he de reactivar el blog. I no solament perquè "el meu públic" m'ho recorda, sinó també perquè com a teràpia i recull en detall de l'evolució del meu estat em va força bé. Així que, desprès de just 2 anys, aquí estic!

Primer de tot, l'anècdota del temps que porto convivint amb el càncer. Perquè veieu que el temps és relatiu i de lo ràpid que passa, comentar que un dia d'aquest any que acabem de tancar em vaig trobar amb la grata sorpresa de guanyar un any més de vida. I no, no és que em fessin cap pronòstic, sinó que de cop em vaig adonar que portava 3 anys i mig batallant i no 2 i mig com fins feia poc assegurava. I per què aquest canvi? Doncs perquè volia comprar un número de loteria (concretament el de la Creu Roja) i vaig fer una combinació d'aquelles que creus màgiques: ajuntant els números de l'edat dels meus nebots. Beth 3, Marc 6 i Laura 13. I no, no em va tocar. Però sí que em vaig adonar que si la meva neboda va néixer just un mes de maig que jo estava fatídicament de baixa amb lumbàlgia i que als pocs dies em van confirmar que patia la metàstasi, això volia dir que ja passava dels tres anys amb la malaltia i lluitant com una campiona. La sensació va ser d'alegria. Sí, sí: d'alegria. Suposo que sumar anys guanyats en la batalla sempre és encoratjador. I si a sobre en guanyes un de cop encara més. Crec que ho vaig estar explicant a mig món, de lo contenta que estava!

I va ser també llavors que vaig pensar en el blog, en com el tenia d'abandonat. Potser els "malpensats" o millor dit els "lliure-pensadors" podrien deduir que ja no hi era. Sobre tot, tots aquells que estan subscrits al blog però que no contacten directament amb mi o han decidit baixar del meu entorn personal. Potser d'altres, els més positius, dirien que ja estic "curada". O fins i tot n'hi haurien que no pensarien res de res.

Però com que, repeteixo, això em pot servir de teràpia i de memòria històrica, intentaré mantenir-lo de nou al corrent.

Serà un dels meus propòsits del 2015!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada