dijous, 22 de gener de 2015

Lemmings vs Zoombis

No sé si recordeu un joc que es va fer famós per allà els 90, d'uns ninotets que anaven caminant en fila i tu havies d'interactuar amb l'entorn (posar escales, rampes, forats, ...) per fer possible que aquests arribessin al destí final. Eren els lemmings.

Doncs avui he reviscut aquell moment. A l'hospital estan de reformes i han eliminat l'accés directe al primer soterrani, per anar al laboratori d'analítiques. El cas és que jo mateixa he patit el canvi quan he entrat directa per baixar les escales i m'he adonat que no hi eren. En el seu lloc una paret de pladur amb un cartell indicant que per arribar al laboratori calia seguir la línia groga del terra. És cert que a l'entrar a l'hospital he vist unes línies molt noves pintades al terra (una de groga i una de color verd). Tot i que ja sabia per on es podia accedir, m'ha fet gràcia seguir aquella línia, com si fos la Dorothy del Mag d'Oz. I com jo. d'altra gent. Però també me n'he adonat que s'havia activat l'efecte zoombi: gent que caminava pel passadís buscant les escales originals, gent que es quedava tocant el mur provisional de l'obra insistint que allí hi havien unes escales, gent que seguia la línia verda... Vaja, que per un moment he estat amb la sensació d'estar dins el rodatge dels nous capítols de The Walking Dead. I per acabar d'arrodonir-ho, un cop a la sala d'espera del laboratori, he anat veient com arribaven molts dels que havia vist perduts pel passadís. I, sembla una tonteria, però m'ha fet gràcia veure que se n'havien sortit.

Quedarà encara algun pacient davant el mur esperant l'aparició de les escales? Un lemming menys al comptador. GAME OVER.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada