diumenge, 16 de setembre de 2012

Intel·ligència o avorriment?

Primera mala notícia rebuda en aquesta lluita contra el maligne: sembla ser que els marcadors estan començant a pujar. I això no és bo.
Pel que em va explicar el metge, a les darreres analítiques es veien alteracions però de poca importància, fins que ha arribat un moment en que ja han superat el 10% i això significa "alerta".
Donat que és una alteració gradual, el primer que ha pensat el metge és que no sigui que el meu cos, com que encara és jove, s'estigui revelant per a seguir generant estrògens i s'ha buscat altres mecanismes d'actuació, provocant que totes les cèl·lules, bones i dolentes, tornin a revifar. Per tant, el millor serà mirar primer les antigues lesions, per veure si és aquí on es manifesta l'activitat. Així que tornem a fer una gamma òssia per assegurar-nos.
En principi sembla ser que és això: la medicació que em donaven ja no està fent efecte. El meu cos, prou intel·ligent, ja no l'assimila de la mateixa manera i ha estat capaç d'aïllar-lo. Vaja, que s'ha avorrit de rebre cada dia aquestes pastilles i ja no em fan efecte.
El que em sorprèn de tot això és que, ara per ara, jo no he patit cap canvi aparent, cap manifestació greu de dolor, la qual cosa m'amoïna, doncs mai podré saber què cony passa per dintre el meu cos ni quan la cosa va bé o malament, sense dependre d'analítiques, proves, controls, ...
Tampoc sé si posar-me contenta pel fet de tenir un cos tant intel·ligent, que sigui capaç de reaccionar davant els "intrusos" que estan alterant-lo. Aquest cop, crec que preferiria tenir "un cos tonto", que acatés el que li arribés del món exterior, sense protestar. Però com que estic descobrint que té vida pròpia, sense escoltar el que pensa la meva ment, doncs millor seguir amb les analítiques i controls mensuals.
De moment, canvi de tractament, també hormonal. I a reviure la incertesa aquella inicial de saber si aquest cop també anirà bé. I, sobre tot, quan de temps trigarà el meu cos en tornar a revelar-se contra els soldadets bons?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada