dilluns, 21 de novembre de 2011

Plaquetes... i acció!

Nova batalla guanyada! Els marcadors ja tendeixen a la normalitat!
Però aquest cop ha aparegut un nou component: l'alt número de plaquetes. Tornem a recordar la sèrie aquella de "Erase una vez el cuerpo humano" i veiem a tots aquells homenets de blanc corrent d'un lloc cap a un altre lluitant contra els virus i les malalties. Doncs en el meu cas es veu que tinc una manifestació d'aquests "homes de blanc" i encara no saben ben bé perquè.
Una opció pot ser que el meu cos s'estigui rebel·lant contra tanta punxada, analítica, intubament, ... i el que vulgui és fer una barrera de defenses potent per acabar d'una vegada amb tanta perforació.
Altra opció és que a la darrera mostra de sang totes les plaquetes s'hagin concentrat en aquell punt i hagin sortit disparades.
També podria ser que jo estigués mutant a "Plaketa woman", com a superheroina que va pel món salvant a la gent ferida: una mirada meva i sutura qualsevol ferida!
El que no em va quedar massa clar és si aquestes plaquetes eren solars, doncs igual estic generant energia ecològica i fent un bé a la societat i al mediambient. Es clar que en aquest cas ara estaria totalment apagada, perquè amb tants núvols i tanta pluja no hi ha manera de veure el Sol i, per tant, de carregar plaquetes!

(aquesta anotació va dedicada a la meva germana, la personal més genial que tinc, que té la teoria de que aquestes plaquetes apareixen fent PLUP PLUP PLUP) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada