dilluns, 24 d’octubre de 2011

Guanyar batalles i després una guerra


No he estat mai molt aficionada a les batalles ni al vocabulari militar, però aquest cop sí que diré que cal lluitar amb totes les forces per guanyar, primer totes les batalles a les que la malaltia et va retant, fins arribar a guanyar la guerra.
De moment, aquestes batalles les vaig superant amb èxit. Tinc tots els meus soldats lluitant com a veritables guerrers! Això em fa pensar en aquella sèrie animada de "Erase una vez el cuerpo humano". A mi em feia gràcia com els glòbuls, tant vermells com blancs, anaven passetjant per dins dels tunels i quan hi havia alguna lesió, com corrien per a tapar-la! Així que tinc tot el dret a pensar que jo els tinc armats, netejant les parets de pintades, fent fora als dolents i corrent amunt i avall per evitar qualsevol intrusió més. A la propera analítica ja miraré de fixar-me si els "soldadets" surten dins els tubets de mostra.
Doncs ara estan tots mobilitzats, comunicant-se de batalló en batalló i els que estan guanyant estan encoretjant a la resta perquè la premisa general és AQUESTA GUERRA L'HEM DE GUANYAR!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada