divendres, 29 de juliol de 2011

Una de pirates

Avui tenia ja segona sessió de "punxades": la intravenosa i la intramuscular. Això vol dir que ja han passat 4 setmanes des de la primera sessió i que la cosa ja va avançant.

Però abans d'això, visita amb l'oncòloga. Primer per explicar-li els efecte de la sessió de ràdio i com havia passat aquesta setmaneta. I com que els dolors, associats per mi com a seqüeles d'aquell tractament, persistien una mica, em va pegar bronca, que ho havia de dir, doncs no volia que patís cap dolor, que això s'havia de compensar amb medicació. Així que em va receptar uns opiacis, en forma de pegats (en castellà, "parches"), a part de pastilles també amb components de codeina per a moments puntuals de dolor intens.
A mi això dels "parches" sempre m'han recordat als pirates! I com que a Palamós, la Laura i jo juguem a ser-ho, doncs ja m'he imaginat disfrassada de pirata i emulant al famós Barbarroja, que, pels que no ho sabeu, va ser un temible pirata turc que va arrasar Palamós a mitjans del segle XVI (no és llegenda, que hi ha escrits notarials dipositats al fons documental de l'Ajuntament).

La gràcia està en que ni és un pegat negre amb la calavera, ni me'l puc posar a l'ull. De moment, a l'espatlla i esperant que em faci efecte que, com va dir la doctora, a part d'alleugerir el dolor em provocarà somnolència i una mica d'alegria! Vaja, que hauré d'anar preparant la frase aquella de "tranqui, que jo controlo...".

Igual si em porto bé i vaig millorant, a la propera visita em recepten ja el lloro! El vaixell no cal, que tinc un munt d'amigues navegants que m'han promés deixar-me'l. Vaja, portar-m'hi, que si me'l deixen a mi igual la lio més que el Barbarroja...!!!!

2 comentaris:

  1. Dues puntualitzacions:

    1.- Tu estàs segura que a l'Ajuntament hi ha un fons documental i que hi ha escrits notarials dipositats?? Tu creus que existeix algun funcionari capaç de dur a terme "tamaña tarea"????? jajaja

    2.- Si el pegat/parche l'has de dur a l'espatlla, no deus semblar-te més a "El jorobado de Notre Dame" que a Barbarroja??? jajaja

    ResponElimina
  2. Collons Esther, ves en compte que no tinguis al·lucinacions!!! Jo amb 4 antibiòtics veia mitjons amb "volantitos" doncs imagina't tu amb el pegats aquestos... Igual veus a la sin h en pilotes!!!!

    ResponElimina