dijous, 28 de juliol de 2011

En busca de la recepta electrònica

Donat que el tractament que estic seguint m'obliga a prendre medicació per molt temps, l'oncòloga, molt encertadament, va preparar un comunicat per la meva doctora de Medicina General, per tal que em programessin el que s'anomena "recepta electrònica".

Fins aquí tot bé, si no fos que per fer-ho efectiu calia:

  1. Demanar hora per programar visita al CAP
  2. Desplaçar-se fins allí físicament
Per lo primer només que accedeixis a la web de l'ICS és suficient. Cosa que així vaig fer i em van donar les 18:07 h del dia 28/07/11.
Per lo segon, calia sortir amb molt de temps de casa, doncs el CAP està just al cim del Turó de la Peira. Pels que no conegueu l'entorn, dir-vos que des de la porta del centre només es veuen les taulades de les cases del barri! I jo ara necessito temps, ganes i esforços.

Un cop superada la prova de sol·licitar cita i arribar al centre, quina és la meva sorpresa que, al sortir la doctora i passar llista (que per cert, ha dit uns 10 noms i només hi havia 4 persones), no ha dit el meu nom. I com que ja em té "coneguda" m'ha dit que anés a demanar "cita esporàdica" al primer pis. I aquí és on he descobert el món de la burocràcia i la incoherència administrativa. La persona que m'ha atés m'ha comunicat que la meva cita era pel dia 11 d'agost!!! Com puc jo demanar hora per dins de 20 dies????? Tot i que li he assegurat el que m'havia respost la sol·licitud feta per internet, ell insistia que fins el 11 no podia ser atesa! Total que explicant el meu drama i que la doctora ja ho sabia i que només era per entregar una carta, sense ni tan sols cap explicació mèdica, he aconseguit, de mala gana, que em programés per una hora més tard, amb l'amença de que tindria molt poc temps de consulta.

Al final he aconseguit la recepta electrònica de tota la medicació i un cansanci brutal que ara hauré de compensar amb un repós absolut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada