divendres, 1 de juliol de 2011

Comencem el tractament!

Per fi ja tenim el resultat de totes les proves, sobre tot la dels indicadors de la sang. Sembla mentida com per dins les nostres venes pot viatjar tanta informació! Potser hauríem d'anar pensant de posar-hi un codi de barres o un xip, com els de les targetes de crèdit! (més que res, per evitar tanta perforació...).
La gran notícia: tinc el c-erb 2 negatiu!!!!!
Vaja, que no cal fer un tractament tant agressiu com el de la quimioteràpia, sinó que podem començar amb un tractament hormonal per a reforçar els óssos i així atacar al "maligne" i poder jo començar a dormir i fer una vida molt més còmoda i agradable.
El mateix divendres ja em van xutar una dosi de Zometa per a reforçar els óssos i una de Zoladex per provocar-me l'aturada d'estrògens.
Altra cop, misteris de la medecina, van "jugar" amb una capsuleta intramuscular, com si fos la pel·lícula de "Viaje alucinante" de Richard Fleischer, precissament de l'any que vaig nèixer jo (serà casualitat?).
Ara ja no solament he estat una dona "radioactiva" sinó que he gaudit d'un viatge per dins del meu cos amb l'Stephen Boyd i la Raquel Welch! (avui en dia, la peli tindria o al menys jo exigiria que fossin el Brad Pitt o el George Clooney i ella m'importa un rave!).
Ah! I després un "xut" de corticoides, per anar alleugerint el dolor dels óssos.
Vaja, que ara cada matí 5 pastilletes, més les 2 del dinar i les 3 del sopar. O em faig un carnet del Super3 farmacéutic o acabaré amb la banda magnètica de la targeta sanitària! Per no parlar del preu de les injeccions...
I el tractament, de moment de mes en mes!
Ara a esperar les primeres reaccions... Les emocionals ni us les dic: FABULOSES!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada