diumenge, 3 de juliol de 2011

Cap de setmana de celebració

Els petits éxits en aquests moments per a mi són grans triomfs!
Així que divendres, per desconnectar de la ciutat, marxo a Castelldefels, a celebrar-ho amb la meva germana (no sé si us ho he dit, però val un imperi, ni que sigui romà, per allò de ser ella arqueòloga) i la meva neboda (la millor teràpia per animar-se una).
A part, estar amb els amics i familiars fa molt més que qualsevol pastilla/càpsula/isòtop...
Quin munt de carinyo que percebo! La millor medecina que pot haver-hi!
Tot i que la idea és fer repòs, sense precipitar-me i evitar l'eufòria que em poden provocar ara els medicaments (això és el que em va explicar el meu germà), no vaig poder evitar expressar lo "eufòrica mental" que estava per aquesta notícia. I així ho vaig transmetre a tots els que estaven amb mi. No sabeu com us ho agrairé sempre (Julia esto va por ti...).
També va estar el moment de rebre un munt de recolçaments via mail (tal i com jo he anat demanat com a sistema de comunicació) i això em feia anar pujant encara més l'ego i les ganes de viure!
No vull que ningú pateixi, doncs ja en tinc prou jo amb mi mateixa, i com que vull ser i estar positiva, no cal que ningú em recordi "el lado oscuro de la fuerza". Aixó ho deixo per a l'Anakin Skywalker.
Fins i tot un matí de rebaixes, amb la VISA caducada i un munt de rises amb l'Anna i la Julia.
I al vespre soparet amb els amics i tornada a la city!
Realment he de descansar...

1 comentari:

  1. Bueno, no hay nada como descansar después de un buen fin de semana. Otra cosa es descansar de trabajar... de jugar a golf... pero por ir de cena y de REBAJAS es estupendo. BESOS

    ResponElimina