divendres, 17 de juny de 2011

Un tracte molt agradable

Després de tants dies sense saber què tinc, el meu germà m'aconsegueix visita a l'Hospital del Mar, al servei de reumatologia, perquè puguin explorar-me i fer un millor seguiment per tal de determinar el que em passa. Sé perfectament que la meva germana ha estat la que més ha insistit en aquest "tracte familiar" doncs m'ha vist patir molt i sap que sempre he estat molt forta i que "sacrificar" no anar a Palamós, és un gran síntoma del grau intens de dolor.
Per primera vegada m'he sentit atesa i escoltada. M'han obert historial, amb tot un munt de preguntes que m'han semblat prou encertades com per començar a buscar l'origen del dolor.
I el que és millor: explicar pas a pas tot el que anirem fent per a determinar el diagnòstic.
Començarem amb una analítica i una resonància magnètica de la zona lumbar, i a partir dels resultats anirem descartant possibles malalties.
Quanta professionalitat! Surto d'allí amb un somriure de satisfacció!
Em projecta la visita per dins un mes, pensant que entre l'analítica i la resonància poden passar uns dies, tot i que si hi ha res abans, ràpidament m'avisaran.
La noia de recepció del centre de dia em diu que l'analítica me la podran fer el dia 7 i que m'apropi a radiologia per veure quan em poden fer la resonància.
Sort en tinc del cognom i de tenir al meu germà justament a aquell servei per veure com acceleren tot i em preparen la prova pel dia següent.
En 2 dies he avançat molt més que en 2 mesos! Visca la Sanitat Pública!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada