dijous, 16 de juny de 2011

Rehabilitació

Nova visita mèdica: aquest cop és el metge del centre de rehabilitació qui, veient, les radiografies, em tranquilitza i em diu que em posi en mans d'ell, que això té fàcil arreglo i que amb 15 sessions, tal i com deia el meu traumatòleg, em deixarien com a nova. Que no pateixi amb el diagnòstic que posaven en l'escrit adjunt a les radiografies, que els traumatòlegs acostumen a exigerar.
Que fins i tot, al fer-me el TAC em dirien que tinc un munt de coses malament, doncs ningú és perfecte. Que el miillor que podia fer és començar a l'endemà mateix la rehabilitació.
Escullo fer-ho per les tardes (tampoc em quedaven gaires opcions) perquè penso que així quan m'incorpori a la feina no hauré de faltar a aquesta. A més, el centre està entre casa i l'oficina. Genial!
Al dia següent em presento una mica abans de les 6 de la tarda, per canviar-me i anar fent-me a la idea del que em depara el futur per a 15 dies de possibles tortures (segueixo tenint tant de mal a l'esquena que no permeto que ningú s'apropi ni 10 centímetres!). Evidentment, tot és gent gran, amb artrosis, artritis, contractures d'esquena i algun que altre nen i jove que estan recuperant-se de trencaments d'óssos.
Començo amb sessió de corrents, minuts d'escalfor i consells per fer exercicis a casa. No em convenç gaire (l'escalfor i el fred ja fa setmanes que els estic fent a casa), però "es lo que hay".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada