dimecres, 8 de juny de 2011

Primera prova: radiografies

El dia 3 em programen les radiografies a la Clínica Sagrada Família (l'escolleixo jo perquè crec que allí podran anar més ràpid) i el dimarts següent paso a buscar-les.
Val a dir que em fan fer tantes posturetes que la contractura torna a incrementar-se i, tot i que jo vaig avisant als facultatius del centre, aquests em contesten que és el que el meu metge ha demanat i que cal que ho faci tant si em fa mal com si no.
Aprofito i, amb el mateix taxi, m'apropo al centre de rehabilitació Navarro, a la Meridiana, per veure si puc aprofitar el temps i ja puc començar la rehabilitació.
Com diria el meu pare "mi gozo en un pozo": cal que prèviament em visiti el metge del centre, doncs és qui em programarà les sessions de rehabilitació. Tot i que ho trobo correcte, torno a patir el tema del temps: fins als dia 14 no em poden donar hora!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada