divendres, 10 de juny de 2011

Primera mala notícia

Avui, com tots els dijous, m'he apropat al CAP, per renovar l'avís de baixa i he aprofitat per portar les radiografies, per si la doctora se les volia mirar.
Com que sóc una persona molt prudent, ni m'havia mirat el sobre tancat a nom del traumatòleg on el metge que m'havia fet les radiografies feia un petit diagnòstic.
Ella, amb el meu vist-i-plau, se'l mira i veu que hi ha alguna lesió per manca de calci (la maleida intolerància a la lactosa crec que és la que m'ha "ajudat") i que em recomanen un TAC perquè podria tractar-se d'una espondilolisis (no busque per internet el que és perquè podeu acollonir-vos....).
Surto molt acollonida del centre i vaig pensant que fins el dia 20 no tinc hora al traumatòleg, tot i que el dimarts 14 he d'anar a la visita del rehabilitador i potser em podrà aclarir una mica més el tema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada